Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ!



SOS!! SOS!!KΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ!!

Από ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ FACEBOOK (Official Group)
Τηλέφωνα: 210-7757153, 210-7757934 
Fax: 210-7752989 
e-mail: info@elpida.org

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!ΕΠΕΙΓΟΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ SOS!! SOS!! SOS!!ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!!!ΤΩΡΑΑΑΑ!!!
H MIΚΡΗ ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΑΕΛΑ ΚΑΛΟΓΙΑΝΗ 2,5 ΕΤΩΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΡΙΑΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ "ΕΛΠΙΔΑ" ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΑΝΙΣΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΕΤΟ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΣΥΜΒΑΤΟ ΔΟΤΗ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΣ ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. 
ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΕΝΕΥΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!!!
ΟΣΟΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ Μ' ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠ' ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΣΥΜΒΑΤΟΣ ΔΟΤΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΘΑ ΣΩΘΕΙ Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΜΙΧΑΕΛΑΣ.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΣΤ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΜΕΣΑ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΟΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΛΠΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΩΣ ΤΗΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ!!


------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SOS!! SOS!!ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ!!! 

Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για τον Παντελή Κυριακίδη

Ο Παντελής, μέλος των ακαδημιών του "Δικεφάλου", είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά σε τροχαίο πριν από πέντε χρόνια (24/5/2009) στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, επιστρέφοντας μαζί με τον πατέρα του μετά από αγώνα της ομάδας των ακαδημιών του ΠΑΟΚ σε τουρνουά ποδοσφαίρου στα Βριλήσσια.Στο τραγικό τροχαίο σκοτώθηκε ο πατέρας του ενώ ο ίδιος παραμένει καθηλωμένος στο κρεβάτι σ' άγρυπνο κώμα. Για να βελτιωθεί η υγεία του απαιτείται σειρά θεραπειών.
Λίγο πριν απ' τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων, την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 19:00, θα διεξαχθεί φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας αλληλεγγύης προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για να προχωρήσουν οι θεραπείες του 17χρονου σήμερα Παντελή Κυριακίδη που αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα μετά από τροχαίο.Ο αγώνας θα γίνει ανάμεσα στους παραγωγούς του ραδιοφωνικού σταθμού "Arena FM 89.4" και τα μέλη του club ΠΑΟΚ Λαχαναγοράς στα γήπεδα F.F.F. (14oχλμ. Θεσσαλονίκης - Περαίας, στροφή αεροδρομίου).
Προκειμένου να στηριχθεί οικονομικά η οικογένεια του Παντελή Κυριακίδη, την ημέρα του αγώνα θα κυκλοφορήσουν συλλεκτικές κούπες με το νέο λογότυπο του club και το όνομα του Παντελή, αξίας 5€ ενώ το εισητήριο για τον αγώνα θα είναι προς ένα ευρώ.Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τις θεραπείες του Παντελή. 
ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΦΙΛΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΟΥ CLUB ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΜΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΗΔΗ ΚΟΥΠΕΣ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 5€ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ.ΤΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΔΙΔΕΤΑΙ ΕΞ' ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ.
ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ & ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΟΥΠΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝHΣΤΕ ΣΤΟ 6997151515 ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΤΑΣΟΣ Ή ΣΤΕΙΛΤΕ ΓΡΑΠΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ.
Δικαίωμα συμμετοχής στον φιλανθρωπικό αγώνα έχουν όλοι όσοι το επιθυμούν κι απ' το χώρο της λαχαναγοράς.Οι δηλώσεις θα πρέπει να γίνουν έως και την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014.Για περισσότερες πληροφορίες:6997151515(Τάσος Παπαϊωάννου)

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

ΕΚΚΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ!


Απελπισμένη δηλώνει μια άπορη μητέρα τριών ανήλικων παιδιών απ' τη Ρόδο.Η γυναίκα αυτή ζητά τη βοήθεια του κόσμου, προκειμένου να βρει δουλειά, έτσι ώστε να καταφέρει να συντηρήσει την ίδια και τα παιδιά της, αφού όπως ισχυρίζεται δεν έχει στήριξη από κανέναν, ούτε καν απ' τον πάτερα των παιδιών της, ο οποίος έχει φύγει απ' τη χώρα.Σύμφωνα με τα όσα δηλώνει εμφανώς συγκινημένη η 24χρονη, στην κάμερα της τηλεόρασης ΚΟΣΜΟΣ, έχει ζήσει μέχρι την ενηλικίωση της στο ορφανοτροφείο θηλέων, καθ' ότι ορφανή.Μπορούμε να βοηθήσουμε;Και μια απλή διάδοση της είδησης στη βοήθεια ανήκει!  

Τηλέφωνο επικοινωνίας και βοήθειας: 6942674116

απ' το χρήστη Tvkosmos Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ

Πηγή:TVKOSMOS.gr

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΚΑΛΟΣΥΝΗΣ!


Στο διαδίκτυο υπάρχει δημοσιευμένη μια ιστορία με αρκετές δόσεις καλοσύνης που κυκλοφορεί σαν πραγματική κι από μόνη της προξενεί μεγάλη εντύπωση!Δεν έχω δυνατότητα και γνώσεις για το κατά πόσο αυτή χαρακτηρίζεται αληθινή και πολύ λίγο μ' ενδιαφέρει, γιατί θα μπορούσε ν' ανήκει σε κάποιο φανταστικό σενάριο βγαλμένο από ένα παραμύθι ή μια κινηματογραφική ταινία.Δεν ανήκει όμως παντελώς στη σφαίρα της φαντασίας κι ίσως να 'χει γίνει και να την έχουν βιώσει κι άλλοι σε ίδιες δόσεις ή με κάποιες παραλλαγές.

Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

ΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΟ...ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟ!!!


Παγκοσμια ημερα καλοσυνης σημερα και... λειπει ο Μαρτης απο τη Σαρακοστη;

Σαν πρωτη σκεψη για να ειμαι ειλικρινης ηθελα να γκρινιαξω! Να γκρινιαξω για τις ανουσιες παγκοσμιες ημερες, για την κακια και το μισος που ξεπηδανε απο παντου και μας εχουν κυκλωσει, για τον κακο μας εαυτο, την κακη μας παιδεια... τον κακο μας το φλαρο γενικοτερα!

Ομως, ευτυχως, αλλαξα γνωμη. Αιτια ενα ασημαντο περιστατικο, που δεν αξιζει να αναφερθει εδω, ομως με εβαλε σε σκεψεις. Κι ετσι προεκυψε η αναρτηση και ο τιτλος της. Ενα κραμα δυο γνωστων σε ολους εκφρασεων... "κανε το καλο και ριχτο στο γιαλο" και "χαμογελατε, ειναι μεταδοτικο".

Σκεφτηκα λοιπον,  οτι πραγματι το χαμογελο και η καλη διαθεση ειναι μεταδοτικα. Γιατι να μην ειναι και η καλοσυνη το ιδιο; Αναλογισου το λιγακι, φιλε που με διαβαζεις. Ενας ανθρωπος που στην καθημερινοτητα του, ειδικα στην μιζερη εποχη που ζουμε, βλεπει γυρω του κατηφια και καχυποψια, αν του τυχει καποιος να του φερθει με καλοσυνη, αρχικα θα ξαφνιαστει ευχαριστα! Στη συνεχεια, δυο τινα υπαρχουν. Η θα προσπερασει το συμβαν και θα επιστρεψει στη μιζερη πραγματικοτητα και στα νευρα η θα ανεβει για λιγο η διαθεση του και στην καλυτερη των περιπτωσεων θα κανει και αυτος με τη σειρα του κατι ευγενικο. Βεβαια, αυτο θα ειναι μαλλον παροδικη αντιδραση, αφου αργα η γρηγορα θα βρεθει παλι αντιμετωπος με τις ιδιες συνθηκες.

Απο την αλλη, ας παρουμε την περιπτωση ενος ανθρωπου που συχνα πυκνα γινεται δεκτης η μαρτυρας μιας καλης συμπεριφορας, μιας ευγενικης χειρονομιας, ενος χαμογελου. Νομοτελειακα, εστω κι αν ο ιδιος δεν ειναι αυτης της φιλοσοφιας, εστω κι αν τον ξενισει, εστω κι απο ντροπη μονο, θα αναγκαστει να συμπεριφερθει κι ο ιδιος ευγενικα. Κι υστερα, ισως αντιληφθει πως ετσι νιωθει καλυτερα. Ισως η ψυχη του ευφρανθει. Ισως αυτη η αλλαγη στη σταση του να μετατραπει απο παροδικη σε μονιμη κι ετσι απο το πουθενα, να γινει ο ιδιος φορεας του μικροβιου της καλοσυνης.

Πες μου αληθεια, αναμεσα στις δυο περιπτωσεις, ποιος εχει περισσοτερες πιθανοτητες να αλλαξει τη ζωη του προς το καλυτερο, να προσεγγισει την εσωτερικη του ροπη για το καλο και τελικα, να γινει λιγο πιο ευτυχισμενος;

Σκεψου το, την επομενη φορα που θα σου δοθει η ευκαιρια να κανεις κατι γλυκο για εναν ανθρωπο... το ελαχιστο... να του δωσεις ενα εισιτηριο οταν το περιπτερο δεν εχει, να του κρατησεις ανοικτη την πορτα να περασει, να του χαρισεις ενα σου χαμογελο... Ισως να εισαι εσυ ο πρωτος κρικος σε αυτη την αλυσιδα και να μεταδοσεις τη θετικη σου ενεργεια, να την ταξιδεψεις οσο πιο μακρια γινεται, με μια τοσο μικρη και ανωδυνη κινηση!

Θυμησου το μοτο μας. " Η καλοσυνη σαν σταση ζωης δεν ειναι ουτοπια, ειναι επανασταση!"

Κανε το καλο.... ειναι μεταδοτικο!!!

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΣ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ!


Διάφορες μελέτες αναφέρουν ότι δεν υπάρχει καλύτερη ψυχοθεραπεία από ένα ωραίο χαμόγελο.Κι ένα ωραίο χαμόγελο ανήκει στα αυτονόητα.Είναι από μόνο του ένα θαύμα, γιατί μεταμορφώνεται σε γέφυρα της αγάπης.Δε μπορώ να καταλάβω, γιατί πρέπει ν' απολογούμαστε και γι' αυτό, όταν μας έρχεται στα χείλη.