Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

ΕΚΚΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ!


Απελπισμένη δηλώνει μια άπορη μητέρα τριών ανήλικων παιδιών απ' τη Ρόδο.Η γυναίκα αυτή ζητά τη βοήθεια του κόσμου, προκειμένου να βρει δουλειά, έτσι ώστε να καταφέρει να συντηρήσει την ίδια και τα παιδιά της, αφού όπως ισχυρίζεται δεν έχει στήριξη από κανέναν, ούτε καν απ' τον πάτερα των παιδιών της, ο οποίος έχει φύγει απ' τη χώρα.Σύμφωνα με τα όσα δηλώνει εμφανώς συγκινημένη η 24χρονη, στην κάμερα της τηλεόρασης ΚΟΣΜΟΣ, έχει ζήσει μέχρι την ενηλικίωση της στο ορφανοτροφείο θηλέων, καθ' ότι ορφανή.Μπορούμε να βοηθήσουμε;Και μια απλή διάδοση της είδησης στη βοήθεια ανήκει!  

Τηλέφωνο επικοινωνίας και βοήθειας: 6942674116

απ' το χρήστη Tvkosmos Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ

Πηγή:TVKOSMOS.gr

3 σχόλια:

  1. Καλησπέρα φίλε Νίκο καλή επιτυχία
    Γίναμε φίλοι.
    Πώς πάμε όλα καλά ελπίζω. .
    Η Μαριέτα έχει πλέον το δικό της blog και
    Facebook ποιο ιδικά και γυναικεία θέματα
    Και κοινωνικό έργο.
    Είναι: marietasyarnland. blogspot. gr
    και Facebook: Marietta Iosifidou

    Φιλιά
    Παύλος& Μαριέτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλοί μου φίλοι Παύλο και Μαριέτα να 'στε πάντα καλά!Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου Παύλο για τα καλά σου λόγια... καλά είμαστε κι εύχομαι για σας το ίδιο!Η σκέψη μου πάντα θα 'ναι δίπλα σας!Επισκέφθηκα το ιστολόγιο της Μαριέτας... δε βρίσκω το fb, αλλά θα το επιχειρήσω και πάλι μέχρι να το βρω!
      Με την ελπίδα να βρεθούμε ξανά, στέλνουμε την καλημέρα με την αγάπη μας για συντροφιά!Φιλιά και πολλά χαμόγελα στην όμορφη Θεσσαλονίκη μας!!!:-)))

      Διαγραφή
  2. καλημερα φιλε μου!
    τελικα βρεθηκε δουλεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή